Groepsles en workshops

Zingen voor dummies

Data: 8 en 22 feb, 8 en 22 mrt, 5 en 19 apr

Tijd: 19.30-20.30

Groepsles met alleen maar mensen die, net als jij, vinden of denken dat ze niet kunnen zingen. Dat is wat deze cursus is! Een veilige omgeving, waarin je niet bang hoeft te zijn om vals te zingen, want dat doen we dus allemaal. Gewoon, omdat iedereen in deze groep nog veel moet en wil leren en daar hoort vals zingen bij. Zonder fouten geen vooruitgang.

In de 6 sessies gaan we aan de slag met de basistechnieken: ademhaling, houding en stemgeluid

We doen geen solo’s, enkel oefenen in groepsverband. We houden het veilig 😊 (tenzij je het natuurlijk toch eens wil proberen).

Prijs: € 117,50 excl btw voor 6 sessies
(€ 142,17 incl btw)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Open Sessions

Data: 8 en 22 feb, 8 en 22 mrt, 5 en 19 apr

Tijd: 20.30-21.30

Geen zangles, maar coaching op een song naar keuze, in groepsverband! Je kiest zelf een song, of een deel van een song waar je aan wilt werken en ik help je in de sessie verder als het gaat om techniek, zelfvertrouwen, performance… Jij bepaalt waar je aan wilt werken.

Het voordeel van werken in een groep is dat je positieve feedback van anderen krijgt en daardoor ook meer waardering voor je eigen stem ontwikkelt. Bovendien zing je steeds voor de groep, waardoor je ook meer ervaring opdoet met zingen voor anderen.

Prijs: € 117,50 excl btw voor 6 sessies 
(€ 142,17 incl btw)

----------------------------------------------------------------------------------------------

VocalFeedback Zangtechniek

Data: 15 feb, 15 en 29 mrt, 12 apr en 10 mei

Tijd: 19.30-20.30

Iedereen kan (beter) leren zingen met de VocalFeedback methode. Een nieuwe kijk op de stem en een fundamenteel andere aanpak, gebaseerd op de nieuwste inzichten op zanggebied en in de neuropsychologie. Als enige in Nederland ben ik door de grondlegger van deze methode, Alfons Verreijt, opgeleid tot geautoriseerd VocalFeedback coach.

In deze cursus leer je hoe jouw stem werkt en hoe je alles uit je stem kunt halen. Oude mythes, verouderde begrippen en veel te trage lesmethodes kun je vergeten: leer zingen in iedere stijl en met iedere gewenste klank. Zonder angst, zonder misverstanden, maar mét de feitelijke werking van je stem en je hersenen als basis.

Zing je in een band, een koor, of in je badkamer, ben je amateur of professional, ben je rapper, crooner, grunter, diva of rocker.. je krijgt in deze cursus informatie waar je echt iets aan hebt. Zingen leer je niet door alleen te lezen. Horen, zien en ervaren zijn je beste hulpmiddelen. In 6 avonden krijg  je op een gestructureerde manier alle basistechnieken van deze zangtechniek aangereikt.

Prijs: € 137,50 excl btw voor 6 sessies + Gratis Boek
"De essentie van de stem"!
t.w.v. €24,95
(€ 166,40 incl btw)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zingen met overgave

Data: 15 feb, 15 en 29 mrt, 12 apr en 10 mei

Tijd: 20.30-21.30

In deze cursus leer je vrijer te zingen en je emoties te (durven) gebruiken tijdens het zingen. Je krijgt schrijfoefeningen en gespreksoefeningen waarmee je op zoek gaat naar wat jou eventueel belemmert om volledig vrij te zingen. Of waarom je zingen met emotie moeilijk vindt. Om vervolgens in kleine, voor jou haalbare, stappen te leren hoe je jezelf meer kan geven. En risico's durft te nemen en te ervaren dat zingen niet betekent: "het moet perfect". Door te luisteren naar de andere deelnemers in de groep ervaar je herkenning en steun en leer je van anderen. Hoe gaan zij om met die onzekerheid, wat helpt hen als ze spanning voelen. Welke emoties vinden zij moeilijk.

We gaan met elkaar best de diepte in. Maar juist dat helpt en zorgt voor verbinding en veiligheid in deze groepsles.

Prijs: € 117,50 excl btw voor 6 sessies 
(€ 142,17 incl btw)

------------------------------------------------------------------------------------------

 

Workshop Auditie Training

16 januari 

Wil jij zingen in een band. Of meedoen met The Voice. Of welk zangprogramma dan ook? Dan hoort daar vaak een auditie bij. Op zondag 16 januari organiseer ik een workshop auditietraining voor iedereen van 10 tot 100 jaar die graag wil leren:

-hoe je een goede auditie doet
-hoe je om kunt gaan met zenuwen 
-hoe je je het beste kunt voorbereiden
-hoe je je presenteert
-en nog veel meer!

Behalve uitleg en oefeningen bootsen we ook een heuse auditie na. En... je maakt ook ècht kans om gevraagd te worden voor een live optreden op een later tijdstip. Waar en wanneer dat blijft nog even geheim. LET OP: Dit live optreden is geen verplichting. Jij bepaalt of je daar voor open staat. 

Tijdstip:

14.00-16.30

Prijs: 
€ 75,00 excl btw.
(€90,75 incl btw)

Meer info en aanmelden: hier

-----------------------------------------------------------------------------------------

Masterclass Stemeffecten

19 februari '22

In deze masterclass leer je effecten als: distortion, rattle, vibrato en nog veel meer. 

Nog plaats voor 8 deelnemers.
En 2 daarvan kunnen een solo sessie doen.

Tijdstip: 
12.30-16.00

Prijs: 
€ 102,00 excl btw.
Wie een solo sessie wil doen (plaats voor 6 deelnemers) betaalt €152,00 excl btw

Meer info en aanmelden: hier