Goedkoop & Goed

 Beter zingen voor slechts €87,00 incl. btw

Ik geef al heel wat jaren zangles en ik merk dat velen zich heel kwetsbaar voelen als ze zingen. In deze cursus Zingen met Zelfvertrouwen mag je helemaal jezelf zijn. Gewoon jij, met wat je nu kunt en met wat je nu over jezelf denkt. Ik ga je in deze cursus helpen om in jouw tempo beter te leren zingen met meer zelfvertrouwen. Mijn persoonlijke ervaringen in het omgaan met onzekerheid èn mijn technische kennis heb ik verwerkt in deze cursus. En omdat het echt mijn passie is om iedereen te helpen die houdt van zingen heb ik deze cursus heel betaalbaar gehouden. € 87,- incl btw all in.

Deze cursus zorgt ervoor dat je in 12 lessen beter en met meer zelfvertrouwen zingt. Zo'n 300 cursisten gingen je al voor en de resultaten zijn al na 2 a 3 lesen hoorbaar (zie video's). 

Wat je krijgt?

  • 12 lessen zangtechniek en technieken voor meer zelfvertrouwen.
  • Instructievideo's met oefeningen en uitleg.
  • Concrete oefen opdrachten per week.
  • Wekelijks persoonlijk contact via whats'app voor tips en hulp.
  • Maatwerk feedback op filmpjes die je instuurt (als je dat wilt).
  • 6 maanden toegang tot alle lessen.  

Start iedere maand!

De cursus is voor beginners èn gevorderden. Voor pop tot klassiek. Voor iedereen die in zijn eigen tijd en tempo wil werken aan z'n stem. Voor iedereen die wil leren hoe je emoties inzet in je songen zijn eigen unieke stem wil leren waarderen. Naast zangtechniek ga ik je in deze cursus laten zien en ervaren dat je er mag zijn als zanger. Want zangtechniek alleen is onvoldoende. Beter zingen met meer plezier is werken aan techniek èn mindset. Je kunt zelf kiezen welke maand je wilt starten. 

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.