cursussen groepsverband

 


Naast individuele lessen kun je ook kiezen voor cursussen in groepsverband. Een cursus heeft een andere impact dan privé les: Elke keer dat je zingt werk je met publiek, je krijgt feedback van de groep en doordat je de progressie van anderen ziet, begrijp je je eigen proces ook beter. Respect voor elkaar en een positieve, stimulerende omgeving zijn belangrijk om te kunnen leren en zijn gegarandeerd tijdens mijn cursussen.

Open Sessions start 7 sept 2019

Geen zangles, maar coaching in groepsverband. Jij bepaalt waar je aan wilt werken. Ik coach je op techniek, zelfvertrouwen en/of performance. Het voordeel van werken in een groep is dat je positieve feedback van anderen krijgt en daardoor ook meer waardering voor je eigen stem ontwikkelt. Bovendien krijg je ook meer ervaring in het zingen voor anderen. De kosten: €136,50 incl. btw voor  7 sessies van 60 minuten.

De data zijn:  4 en 18 sept., 2 en 30 okt., 13 en 27 nov. en 11 dec. van 20.15-21.15 uur.

Alle leeftijden en alle niveau's zijn welkom!

Zangweekend 21 en 22 mrt 2020

Meer rust, zelfvertrouwen en betere houding. Dat staat centraal in dit weekend in de buurt van Antwerpen. I.s.m. ontspanningstherapeute Ankica Hendrickx. We gaan heerlijk veel zingen, lachen en ontspannen. Dat is in ieder geval de ervaring van het zangweekend van vorig jaar (2019)! De totale kosten, incl. btw en inclusief overnachting, ontbijt, lunch, koffie, thee en deelname programma bedragen €295,-